Pályázatok

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-04664
Kedvezményezett neve: FARKAS-NAGY TEMETKEZÉS Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: „Farkas-Nagy Temetkezés Kft. fejlesztéseinek támogatása”
Szerződött támogatás összege: 4 666 844 Ft
Támogatás mértéke: 70%-os, vissza nem térítendő támogatás

Projekt tartalmának bemutatása:
Az FARKAS-NAGY TEMETKEZÉS Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Farkas-Nagy Temetkezés Kft. fejlesztéseinek támogatása” című, GINOP-1.2.9-20-2021-04664 azonosító számú támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága 4 666 844 Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte. Vállalkozásunk 70%-os, vissza nem térítendő támogatásban részesül.

A projekt fejlesztése a temetkezés, temetkezést kiegészítő szolgáltatás területén, azon belül is a sírkő szolgáltatások, sírkőkészítés területén szeretnénk újabb területet meghódítani

A projekt megvalósítása során 1 fő szakmai megvalósító 10 hónapon keresztüli, teljes munkaidőben történő foglalkoztatására nyílik lehetőség.
A foglalkoztatáson túl a munkahely kialakításához, munkavégzéshez szükséges tárgyi eszközök- valamint informatikai eszközök beszerzésére is sor kerül.

A beszerzésre kerülő eszközök a vállalkozás tevékenységfejlesztéséhez szükséges eszközök. Az eszközbeszerzés a tevékenység végzéséhez szükséges műszaki, szerszámozottsági és műszerezettségi felszereltséget biztosítja a vállalkozás számára.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. december 31.