Rólunk

Az évek során a gazdaság és a társadalmi formák fejlődésével a temetkezési szolgáltatások feladatköre folyamatosan változott, bővült és összetettebbé vált. A gazdasági, társadalmi környezet, a hagyományok és a kultúra együttesen alakították ki azokat a feladatokat, melyeket egy temetkezési vállalkozásnak meg kell valósítania.
Egyre nagyobb jelentőséggel bírnak azok a vállalkozások, ahol a vezetők figyelembe veszik vezetési feladataik ellátása közben a gyászoló hozzátartozók érzéseit és alkalmazottaiktól is hasonló empátiára való készséget várnak el. A temetkezési szolgáltatásokat nyújtó társaságként feladataink ellátása jelentős mértékű felelősséggel jár, hiszen ez egy egyszeri és megismételhetetlen végtisztesség az elhunyttal szemben. Családom több generációra visszamenőleg foglalkozott kegyeleti szolgáltatások nyújtásával, így az emberek segítésével gyászuk idején. Édesapám, Nagy Sándor a szakmában eltöltött több mint 35 év tapasztalatát adja át nap, mint nap számomra. Emellett, a vezetéshez szükséges tudásomat a Debreceni Egyetem pénzügy és számvitel alapszakán, valamint a vállalkozásfejlesztés mesterszakán megszerzett diplomával fejlesztettem.
Irodánkban, Mátészalka város központjában, a Hősök tere 1. szám alatt segítőkész, körültekintő munkatársakkal végezzük a teljes körű temetésszolgáltatást. Bővebb információ a Kapcsolat menüpontban érhető el.
Célul tűztük ki, hogy a hozzánk segítségért forduló, szeretteit gyászoló a temetést követően a legnagyobb elégedettséggel és megnyugvással térjen haza, eleget téve a kegyeleti érzéseinek és kötelezettségeinek.

Farkas-Nagy Krisztina
ügyvezető igazgató
Farkas-Nagy Temetkezés Kft.